Find billig hosting og spar på din hjemmeside

Hvad er hosting?

Hosting er, kort fortalt, der hvor din hjemmeside ligger. Alle hjemmesider på internettet hører hjemme på en computer et sted i verden. Den computer hvor hjemmesiden er “hostet”, altså der hvor den ligger, kaldes typisk for serveren.

Det skal forståes som, at serveren “serverer” hjemmesiden for folk der klikker sig ind på den fra deres computer, tablet eller mobiltelefon. Så selv om din hjemmeside ligger online på internettet, ja så ligger den altså på en computer, server, et eller andet sted ude i den store verden. Herfra serveren, hentes hjemmesidens data ned til de besøgende brugeres computere eller andre enheder de går påinternettet med.

Alle hjemmesider skal ligge på en server for at kunne være tilgængelige for besøg og dermed være online. Uden hosting, vil hjemmeside ikke kunne ses eller besøges af brugere på nettet.

Det er altså en rigtig ting med god hosting, hvis du har, eller gerne vil have en blog, hjemmeside, webshop eller noget andet der foregår på internettet.

Er der forskel på hosting?

Et af de mest udbredte spørgsmål fra folk der gerne vil i gang på nettet med en hjemmeside er om der er  nogen forskel på at vælge et hostingfirma, fremfor et andet.

Det er et fornuftigt spørgsmål og svaret er uden tvivl ja, der er stor forskel på hosting fra det ene firma til det andet. Som med så mange andre ting vi har løbende abonnementer på, kan der være stor forskel i både pris og kvalitet fra udbyder til udbyder indenfor hosting, såvel som de mange andre abonnementsformer vi laver prissammenligning af her på Abonnemento.