Hvad er Abonnemento.dk?

Abonnemento er din gratis og uafhængige prissammenligningstjeneste på nettet.

Med vores software kan du helt gratis og aldeles uforpligtende sammenligne priser på alle dine abonnementer nemt og enkelt. Ved at sammenligne priser og tilbud på alle dine abonnementer, kan du spare rigtig mange tusinde kroner om året med få klik.

Formålet med Abonnemento.dk

Vores formål er at skabe større gennemsigtighed for de danske forbrugere ved at gøre det nemt og hurtigt at sammenligne udbydere og firmaer direkte med hinanden på kryds og tværs. Det skal være slut med besværlige og uoverskuelige priser og vilkår på abonnementer. Uanset om det er dit mobilabonnement, din A-kasse eller et af de mange andre abonnementer du har, så skal det være let at gennemskue priserne du betaler og hvad du får for dine penge.

Med vores gratis sammenligning af priser, kan du holde alle dine abonnementer opdateret, så du altid har det helt rigtige abonnement til dit behov og din økonomi.

Live opdatering af priser 

En af de mange fordele for dig som bruger her på Abonnemento.dk er at du altid ser de aktuelle priser og tilbud fra de viste udbydere og selskaber. Vores sammenligningssoftware henter automatisk de nyeste og gældende tilbud til dig, når du sammenligner og sikrer dig de beste priser på alle dine abonnementer.

Markedssammenligning er en af de mange fordele internettet har bragt med sig og med Abonnemento.dk er du altid klar til at spare både tid og penge på dine abonnementer og andre tjenester og services du benytter dig af.

Altid fri, uvildig og uafhængig forbrugertjeneste

Det er visionen bag Abonnemento.dk at være helt fri og uafhængig for at kunne tilbyde vores mange brugere gennemsigtige, åbne og oprigtige priser samt tilbud ved alle sammenligninger her på siden.

Åbenheden gør sig gældende hele vejen igennem for at sikre dig de bedste resultater og den størst mulige besparelse, hver gang.

Hvem står bag abonnemento.dk?

Abonnemento.dk er udviklet og drevet af Omni Consumer Capital GmbH som en del af en større portefølje af internettjenester og onlineportaler i forskellige nicher på tværs af Europa og Asien.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller forslag til siden:

Send Mail