Privatlivspolitik for Abonnemento.dk

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger for Abonnemento.dk.
  2. Cookies -Hvad er de og hvad gør de her på siden.
  3. Guide: Sådan sletter eller blokerer du cookies på din enhed.
  4. Hvad bruger vi cookies til på Abonnemento.dk?
  5. Brugeradfærd og trafikmåling med Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Persondata – anvendelse og persondataloven.

1.

Abonnemento.dk ejes og udvikles af:

Dansk Reklamehus ApS

Rugårdsvej 89 KLD.

5000 Odense C

Tlf: 28 40 42 78

Send Mail

2.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer eller tablet/smartphone  for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde nogen viruser.

3.

Sådan sletter og blokerer du for cookies 

Du kan læse mere om cookies og hvordan du håndterer dem i forskellige browsere og på forskellige enheder her.

Bemærk at cookies er essentielle for at forbedre dig brugeroplevelse på langt de fleste hjemmesider med mere.

4.

Hvad vi bruger cookies til på abonnemento:

  1. Cookies sikrer, at siden fungerer optimalt og vises korrekt for dig som bruger,  bla. ved at huske dine indstillinger fra sidste besøg på siden.
  2. Trafikmåling til siden, så vi kan holde styr på antal besøgende fra forskellige steder m.m.
  3. Målretning og optimering af annoncering på siden.

5.

Google Analytics data – Brugeradfærd på Abonnemento.dk

Abonnemento.dk anvender Google Analytics til at analysere trafik til siden og generel brugeradfærd.

Som bruger af Abonnemento.dk kan du til enhver tid fravælge brugen af Google Analytics Her

6.

Anvendte annoncenetværk på Abonnemento.dk

Adservice Media A/S

Digital Advisor ApS

Smart Response Media

7.

Anvendelse af personoplysninger

Abonnemento.dk vidergiver aldrig nogen personfølsomme data til tredjepart, uden dit skriftlige samtykke herom. Der indsamles ligeledes ingen personoplysninger her på siden, medmindre disse er indtastet i spørgeskemaer eller andre undersøgelser, du som bruger har mulighed for at deltage i ved besøg på siden.

Ønsker du indsigt i de oplysninger der er registreret om dig hos vendos.dk bedes du kontakte os på mail: Send Mail
for yderligere indsigt.

Du kan søge yderligere information om personoplysninger på nettet og gældende lovgivning hos Datatilsynet.

Det anbefales, at du jævnligt holder dig opdateret på gældende lovgivning med mere for at færdes sikkert og trygt på internettet.